דנה׳לה אופה קטנה

4 מתכונים שיוציאו את העיניים למארחים/מתארחים בחג. מינימום זמן - מקסימום תוצאה. זה המוטו שלנו מאז שהפכנו לאמהות

מערכת MAMA KNOWS |
א א א

בין אם אתם מארחים או מתארחים אנחנו בטוחות שיש לכם מלא סידורים גם ככה. גם לנו.
ובכל זאת, אנחנו חייבות קינוח מרשים לארוחת החג, אז כמו תמיד יצאנו למסע חיפושים ברשת ומצאנו 4 מתכונים מעולים, פשוטים ושלא לוקחם זמן.
בעקרון יש לנו כבר הרעלת תפוחים מכל המתכונים שניסינו אבל אנחנו לגמרי הולכות להרשים את חמותינו בראשון בערב.

הכנתם את אחד המתכונים? צלמו ושתפו אותנו בפייסבוק או באינסטגרם של MAMA KNOWS

%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%aa%d7%a4%d7%95%d7%97%d7%99%d7%9d

קוראסון תפוחים של The Blond Cook

מתכון באדיבות The Blond Cook

מרכיבים

בצק עלים (להוציא שעתיים לפני מהמקפיא ולהניח על השיש)
תפוח ירוק ״גראן סמית״
3 כפות חמאה מומסת
1/3 כוס שבבי פקאנים מסוכרים
1/4 כוס סוכר חום
1 כפית קינמון
1/4 כפית קינמון לקישוט

הוראות הכנה

  1. 1. חממו תנור ל- 180 מעלות
  2. 2. ערבבו סוכר חום וקינמון בקערה קטנה
    3. המיסו את החמאה והניחו את פרוסות התפוחים בתוך קערה עם החמאה המומסת
    4. חתכו את בצק העלים למשולשים (אפשר להשתמש בחותכן פיצה או סכין חדה) וסדרו על נייר אפיה
    5. פזרו את תערובת הסוכר והקינמון בנדיבות ולאחר מכן את שבבי הפקאן
    6. הניחו פרוסת תפוח בסיס המשולש
    7. גלגלו את הקוראסון, משחו בחמאה שנשארה בקערה הקטנה ופזרו מעט קינמון לקישוט
    8. אפו כ10-12 דקות או עד הזהבה (המתינו 5 דק לפני ההגשה)

 

444

מתכון באדיבות Sallies Baking Addiction

מתכון באדיבות Sallies Baking Addiction

תפוחי עץ אפויים

מרכיבים

דף בצק עלים (להוציא שעתיים לפני מהמקפיא ולהניח על השיש)
כפית קורנפלור
כפית מים חמים
5 תפוחים ירוקים ״גראן סמית״
כפית קינמון
1/2 כוס סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
1 ביצה
כפית חלב
ריבת חלב לקישוט לאחר אפיה (לא חובה, לדעתנו זה יוצא מספיק מתוק ויפה גם בלי)

הוראות הכנה

1. חממו תנור ל-180 מעלות
2. ערבבו את הקורנפלור עם כף המים החמים עד שהקורנפלור מתמוסס לחלוטין
3. בשלו בסיר קוביות תפוח חתוכות (מתפוח 1) יחד עם נוזל הקורנפלור, קינמון וסוכר. ערבבו 5 דקות על אש גבוהה, הנמיכו את האש ובשלו עוד 5 דקות
4. הורידו מהאש, הוסיפו את תמצית הוניל ותנו למלית להתקרר בצד במשך 20 דקות
5. חתכו את דף הבצק לרצועות של 0.5-1 ס״מ, הניחו על נייר אפיה והחזירו למקרר לעוד 10 דקות
6. חתכו את החלק העליון של 4 התפוחים הנותרים ורוקנו אותם (לא צריך להשקיע יותר מדי), מלאו במילת וכסו בעזרת רצועות הבצק בשיטת שתי וערב. חתכו את שאריות הבצק
7. ערבבו ביצה עם כף החלב ומרחו על החלק העליון של התפוחים
8. אפו 25-30 דקות או עד השחמת הבצק
666

תפוחים מקושטים laurels Latest

תפוחים מקושטים laurels Latest

מרכיבים

4-5 תפוחי עץ חתוכים לפרוסות
לבסיס שוקולד: 3/4 כוס שוקולד צ׳יפ, 3 כפות חלב
לבסיס שוקולד לבן: 3/4 כוס שוקולד צ׳יפ לבן, 3 כפות חלב
לבסיס קרמל: 20 סוכריות קרמל/ ממרח קרמל, 3 כפות חלב
לבסיס לוטוס: 3 כפות ממרח לוטוס, כף חלב
לטופינגס:
שבבי קוקוס, שבבי שקדים, סוכריות צבעוניות, עוגיות אוריאוס מרוסקות, פתי בר מרוסק, עוגיות לוטוס מרוסקות

הוראות הכנה

  1. 1. הכינו בקערות את מגוון הבסיסים על ידי המסה של כל חומר עם חלב
    2. הכינו בקערות קטנות את מגוון התוספות
    3. טבלו את פלחי התפוחים במגוון הבסיסים ואז בקערות הטופינגס, אין נכון או לא נכון. הכל עובד
    4. הניחו את הפלחים המשודרגים על נייר אטיפה וקררו במקרר לפני הגשה
    *** אפשר להפוך את זה להפעלה בשולחן החג ולתת לכולם להנות מהשילובים השונים וההכנה

555

תמונה: Pinterest

תמונה: Pinterest

מרכיבים

בקבוק שמפניה או קאווה
2.5 כוסות מיץ תפוחים (אנחנו הכנו עם מיץ טבעי ויצא מושלם)
1 כוס סודה
1/2 כוס ליקר אמרטו דיסארנו
2 תפוחים חתוכים
מקלות קינמון לקישוט

הוראות הכנה

ערבבו את כל הרכיבים בקנקן גדול, מזגו לכוסות וקשטו עם פלחי התפוח ומקל קינמון.

Share:
החל ההרשמה לניוזלטר הסודי שלנו
מבצע הרשמה, נא להמתין